وارفق تامر الفيديو بتعليق كتب فيه: "حبايبي الغاليين محبيني في لبنان انا فخور بيكم فوق الوصف و بجد متشرف ان محبيني بالطيبه و الرحمه دي من كل قلبي بشكركم على اكبر حمله خيريه لصالح الاطفال المحتاجين .. واكيد كل الناس اللي شافوا مجهودكم دلوقتي حبوكوا و احترموا اللي قدمتوه و اكيد بيدعولكم .. انا كمان بدعيلكم من كل قلبي الله يفرحكم زي ما فرحتوا كل طفل محتاج يفرح … شكراً يا غاليين و ياريت كلنا نعمل كده في كل بلد لخدمة اهالينا و اطفالنا المحتاجين و شكراً على كلامكم الغالي اللي قولتوه في حقي ده كتير عليا اوي شكراً حبايب قلبي جزاكم الله كل الخير".
حبايبي الغاليين محبيني في لبنان انا فخور بيكم فوق الوصف و بجد متشرف ان محبيني بالطيبه و الرحمه دي من كل قلبي بشكركم على اكبر حمله خيريه لصالح الاطفال المحتاجين .. و اكيد كل الناس اللي شافوا مجهودكم دلوقتي حبوكوا و احترموا اللي قدمتوه و اكيد بيدعولكم .. انا كمان بدعيلكم من كل… pic.twitter.com/NanhSuD5l7 — tamer hosny (@tamerhosny) October 4, 2023
حبايبي الغاليين محبيني في لبنان انا فخور بيكم فوق الوصف و بجد متشرف ان محبيني بالطيبه و الرحمه دي من كل قلبي بشكركم على اكبر حمله خيريه لصالح الاطفال المحتاجين .. و اكيد كل الناس اللي شافوا مجهودكم دلوقتي حبوكوا و احترموا اللي قدمتوه و اكيد بيدعولكم .. انا كمان بدعيلكم من كل… pic.twitter.com/NanhSuD5l7
في أول إطلالة إعلامية لها بعد تتويجها بلقب "ذا فويس كيدز"، حلت الطفلة اليمنية لمى قيس ضيفة على برنامج "صباح الخير يا عرب"، حيث تحدثت عن خططها المقبلة، مؤكدة أنها ستحرص على تحقيق التوازن بين دراستها ومسيرتها الفنية، مشيرة إلى أنها تستعد لزيارة المملكة العربية السعودية قريبًا.
طمأن الفنان طارق النهري جمهوره على حالته الصحية، بعد تعرضه لحادث سير خلال الساعات الماضية، مؤكدًا أنه خرج منه سالمًا دون إصابات، وأن الأضرار اقتصرت على سيارته.
أسدلت محكمة مصرية الستار على أحد فصول الأزمة القضائية بين الفنانة هالة صدقي والفنانة التشكيلية السعودية شاليمار شربتلي، بعدما أيدت الحكم الصادر بحق الفنانة المصرية في قضية السب والقذف، رافضةً الاستئناف المقدم على الحكم السابق.